Důležité upozornění návštěvníkům

16.03.2015 07:00

 

Vážení klienti naši realitní kanceláře,

často se na trhu setkáváme s oddlužovacími společnostmi, které slibují vyřešení obtížné finanční situace klientů bank ( exekuce na nemovitost, dražba nemovitosti ) a následné oddlužení. Principem těchto společností bývá ve většině případů pouze přerozdělování zdrojů, které jsou k dispozici mezi věřitele za vysoký poplatek. 


Jsme si vědomi, že do těžké finanční situace se může dostat každý. Pokud uvažujete o nějaké pomoci při řešení oddlužení Vaší nemovitosti, tak Vás chceme informovat, že ve vztahu ke společnostem a to jsou - GE Money Bank, a.s., Hypoteční banka, Komerční Banka a.s., Česká Spořitelna a.s., Českomoravská stavební spořitelna, Citibank a.s., Raiffeisen Bank a.s., Československá obchodní banka - ČSOB a.s., FIO BankamBank, UniCredit Bank, ING, Oberbank, Volksbank a další nemohou tyto společnosti vyjednat nic jiného, než co může vyjednat klient sám v kontaktu s oddělením správy pohledávek výše uvedených bankovních ústavů.

Přímým jednáním s bankou můžete ušetřit poplatky, které si tyto společnosti účtují za své služby.

Pokud se i přes výše uvedené rozhodnete pro nabídku některé ze společností slibující vyřešení Vaší finanční situace, dobře si prostudujte jejich smluvní podmínky, cenové podmínky a zbůsoby jejich oddlužení. Po uzavření smlouvy už bývá zpravidla pozdě.

 

Tým | CETEM | reality.cz