Oddlužení nemovitostí i v exekučním řízení

02.05.2015 07:30

Naše realitní kancelář Vám dokáže poskytnout pomoc i v nepříjemných životních situacích a efektivně pomůže klientům se vypořádat nejen s dluhy, ale i případnou exekucí na jejich nemovitost. V případě nedobrovolné dražby nemovitosti dokážeme zajistit 100% servis, aby nemovitost byla vydražena za co nejvyšší možnou tržní cenu. Taktéž se často stává, že dražená nemovitost se silně podhodnotí a vydraží za velmi nízkou cenu spřáteleným osobám dražebních společností, které samozřejmě jdou tzv. "na ruku" exekutorům.

Nabízíme komplexní a individuální přístup

Každý případ oddlužení nemovitostí řešíme individuálně a se zajištěním veškerých administrativních záležitostí, právních pomoci a samozřejmě 100% diskrétností.

Řešíme exekuce majetku

Pro mnohé představuje exekuce konečný a nevratný stav, ale pomocí našich služeb pomáháme našim klientům i v této situaci a zbavujeme je exekučních rozhodnutí i v případě, že už bylo vůči nim vydáno exekuční nařízení. Dokážeme se postarat např. o vydražení nemovitosti již v exekuci, dohodnout se s věřiteli na splátkovém kalendáři a nemovitost Vám zpětně přenechat. Zařídíme tak oddlužení našich klientů, aniž by přišli o svůj majetek.


Zajistíme výmaz z rejstříků či registru

Zařídíme vám rychlejší vymazání z rejstříku dlužníků, které se jinak standardně protáhne až na několik měsíců. Nebankovní řešení – dokážeme zařídit i nebankovní řešení vašich dluhů vyjednáním úvěrů a půjček od jiných finančních institucí, případně soukromých subjektů v případě, že banky Vám odmítají pomoci.


 
V případě zájmu o více informací nám můžete napsat do poradny - ZDE, nebo na info@pujckajinak.cz, kde je také možné si sjednat schůzku. Můžete využít také naší info linky pro ČR : (+420) 773 637 667 a  pro Slovensko: +421 908 128 492